Urgente – Fundatia Altex

Urgențe

Ne implicăm rapid cu resursele de care dispunem pentru a răspunde nevoilor urgente ale societății românești în caz de pandemie, epidemie sau dezastre naturale.

De ce: În 2020, România a fost pusă la grea încercare de noul virus COVID-19, care ne-a demonstrat cât de importantă este echiparea spitalelor din România cu aparatură de ultimă generație. Viața fiecăruia dintre noi poate depinde de aceste echipamente.

Cum: Astfel, a luat naștere proiectul #împreună pentru România. Salvăm vieți! care și-a propus în parteneriat cu Ministerul Sănătății, dotarea secțiilor de Terapie Intensivă cu echipamentele necesare prin strângerea a 960.000 euro. Mii de români s-au alăturat deja campaniei și au donat pentru a echipa cu 30 de monitoare și 30 de ventilatoare ultramoderne secții ATI din toată țara.

Până în prezent, Fundația Altex a donat aproximativ 162.000 euro către spitale din București și din țară, contribuind la salvarea a peste 800 de vieți.

Continuăm lupta până la îndeplinirea obiectivului propus. Donează și astfel salvăm vieți împreună!

Continuăm pana când ne atingem scopul.

Donează dacă dorești să salvezi vieți alături de noi!

Sprijinim România în situații de urgențe: dezastre naturale, pandemii, epidemii, educație sau mediu.