Mereu aproape, #împreună pentru România, salvăm vieți!

Așa am putea caracteriza implicarea Fundației Altex în amenajarea la standarde europene a Ambulatoriului Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”. Fundația Altex împreună cu Fundația „Mereu aproape”, alături de instituții cu nume tot atât de mari  precum Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz, Banca Transilvania, CEC Bank și altele, a contribuit la dotarea Ambulatoriului cu aparatură electrică, electronică și electrocasnică. Toate trusturile de presă importante, factorii de decizie ai instituțiilor donatoare și contributoare, reprezentanți ai managementului unității medicale respective de-a lungul timpului, ȋn prezența ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, au adus vineri, 11 martie 2022,  zâmbet și culoare evenimentului de inaugurare al Ambulatoriului. 

Participarea Fundației Altex la dotarea Ambulatoriului Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu, se înscrie în programul de ajutor de urgență, acolo unde societatea românească are nevoie, așa cum a făcut-o în ultimii doi ani, contribuind cu materiale sanitare și aparatură medicală  de peste 5 milioane de euro pentru spitalele din București, județene, instituții naționale de educație și cultură.

Donația noastră a constat ȋn trei televizoare smart cu suport prindere, cinci frigidere, patru sisteme PC all in one, un cuptor cu microunde, două laptopuri și două imprimante. 

Alege suma pe care dorești să o donezi
Donațiile se pot face doar cu cardul, online.