#ȊmpreunăPentruUcraina
Sprijin pentru cei fugiți din calea războiului

Suntem solidari cu ucrainenii care s-au trezit, peste noapte, fără voia lor, ȋn mijlocul unui război. Aproximativ un milion de persoane au părăsit Ucraina ȋn doar o săptămână, după ce orașele lor au devenit ținta atacurilor cu rachete și bombe.

Mulți dintre ei au ajuns ȋn România, unde fie au fost găzduiți de hoteluri sau persoane fizice, fie s-au oprit ȋn corturile militare din localitățile de la graniță. Au luat cu ei strictul necesar sau nici măcar atât. Au nevoie de hrană, medicamente, haine, produse de igienă, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Fundația Altex este ȋn contact cu autoritățile locale și cu alte asociații din zone de frontieră. Am donat deja 430 de calorifere electrice către Consiliul Județean Maramureș și Consiliul Județean Tulcea pentru taberele de refugiati de la Isaccea si Sighet. Suntem ȋn proces de donare a ȋncă 20 de calorifere, 10 televizoare, dar și 70 de jocuri și jucării, către Comandamentului ISU Suceava, pentru refugiații de la Siret.

Te așteptăm și pe tine să te alături inițiativei noastre și să donezi pentru ajutorarea refugiaților.

Din donații, vom achiziționa haine, pături, medicamente, produse de igienă și alte obiecte necesare, pe care le va trimite către instituții și ONG-uri implicate activ ȋn susținerea taberelor de refugiați.

Alege suma pe care dorești să o donezi
Donațiile se pot face doar cu cardul, online.